Blog

Even kennismaken: Joy Faber.

Even kennismaken: Joy Faber
Scroll me

Joy Faber is namens The Sycade Group een van de gezichten van OKE Online. Als ontwikkelaar en consultant in opleiding heeft Joy inmiddels kennisgemaakt met de snelgroeiende wereld van e-commerce. Joy stelt zich graag aan je voor:

“Hoi! Ik ben Joy Faber, 24 jaar en woonachting in het mooie Kampen. Vanuit mijn rol als allrounder bij The Sycade Group ben ik gevraagd om de partners van OKE Online te ondersteunen bij diverse e-commerceprojecten. Dat doe ik met heel veel plezier, ik zit hier in een continu leerproces en iedere dag is anders.

Wat mij het meeste plezier geeft in zowel mijn werk voor The Sycade Group als voor OKE Online is de erkenning die je krijgt voor je werk. Het wordt hier écht gewaardeerd als je net even een stapje harder loopt, of jezelf verdiept in nieuwe materie. Dat geeft mij de energie om naast mijn deeltijd hbo-studie BIM (Business IT Management) ook nog volledig inzetbaar te zijn voor OKE Online.

OKE Online is zich op dit moment in een heel hoog tempo aan het ontwikkelen. We groeien hard en passen de nieuwste e-commercetechnieken toe in onze projecten. Daarbinnen krijg ik alle ruimte om zelf initiatief te nemen en dingen uit te proberen. Dat is precies wat ik nu nodig heb in mijn eigen professionele ontwikkeling: de ruimte en verantwoordelijkheid om zelf de verdieping te zoeken en mijn vaardigheden uit te breiden. Wat dat betreft ben ik heel blij met de toetreding van OKE Online binnen The Sycade Group. Het is voor mij een hele goede match.

Zoals je leest krijg ik veel energie van mijn werk, maar gelukkig heb ik daarnaast ook nog een gezond en bruisend leven. Ik ben een sociaal dier en hou ervan om mensen om mij heen te hebben. In het weekend zoek ik daarom het liefste mijn vrienden op en als straks het stof van de Coronacrisis weer wat is neergedaald, vind je mij weer meerdere keren per week lekker in de sportschool.

Hopelijk heb ik je een goed beeld gegeven van wie ik ben en wat ik bij OKE Online precies doe! Misschien heb ik je wel net zo enthousiast gemaakt voor het bedrijf als dat ik zelf ben.. In dat geval hoop ik je graag te ontmoeten als nieuwe relatie of als nieuwe collega. Tot die tijd: tot ziens!”