Blog

Even kennismaken: Rudi van Zandwijk.

Even kennismaken: Rudi van Zandwijk
Scroll me

Ontwikkelaar Rudi van Zandwijk is het nieuwste gezicht van de OKE Onlinefamilie. Met zijn ruim 15 jaar ervaring in de wereld van websites en online portalen is Rudi een waardevolle toevoeging aan ons team. Rudi stelt zich graag aan je voor:

“Mijn naam is Rudi van Zandwijk, 30 jaar en vanaf mijn 14e actief in de online wereld. De afgelopen 15 jaar heb ik een zeer brede ervaring opgedaan met o.a. websites en webshops, o.a. voor een grote winkelketen met een eigen groothandel.

Zodoende weet ik precies wat er nodig is om online commercieel te slagen. Ik heb echter ook geleerd dat het hebben van een webshop geen doel opzich is. Een eenvoudige online representatie voegt weinig toe. Je moet een webshop of website weten te plaatsen in de context van de digitale omgeving van je organisatie. Denk aan koppelingen met magazijnsoftware, leveranciers of marketingsystemen. Een webshop die zo waarde toevoegt aan de organisatie, gaat je een voorsprong geven op je concurrentie.

Ik haal mijn energie uit de complexiteit die bij dergelijke projecten komt kijken. Niet alleen op technisch vlak, maar ook vanuit een adviesrol. Als een webshop eenmaal goed staat, vind ik het er leuk om mee te denken in vraagstukken over conversieoptimalisatie en de effectiviteit van het online kanaal. Dat maakt ook dat OKE Online voor mij als een goede match voelt. Hier zijn we niet bang om de koe bij de horens te vatten; we gaan complexiteit niet uit de weg en we denken in ieder stadium van het project met de klant mee: van techniek tot de effectiviteit van het marketingapparaat. Zo werken we momenteel aan een webshop- en portalplatform dat snel en effectief inzetbaar. Hierin hebben we alle functionaliteiten voor online succes al voorgeprogrammeerd. Dat maakt deze oplossing super veelzijdig en multi-inzetbaar voor een scala aan online vraagstukken. Persoonlijk ben ik ervan overtuigd dat dit platform in de toekomst de e-commercekar gaat trekken, maar ik mag er (helaas) nog niet te veel over vertellen....! 

Al met al komt mijn brede ervaring van de afgelopen jaren hier goed tot zijn recht. Ik hoop dat ik samen met Klaas Eenkhoorn het OKE Onlineteam verder kan uitbreiden, zodat we echt als full service digital partner voor onze klanten kunnen functioneren. De aansluiting van OKE Online bij The Sycade Group is daarin een hele mooie stap geweest. Wat dat betreft merk ik wel echt dat OKE Online de ambitie heeft om de beste kwaliteit en service aan haar klanten te bieden.

Gelukkig heb ik ook nog tijd voor hobby’s en voor een stukje maatschappelijke betrokkenheid. Zo ben ik naast mijn werkzaamheden voor OKE Online ook actief als gemeenteraadslid in de gemeente Zwartewaterland.”