Loading

OKE OnlineCultuur

cultuur
Gedreven developers met een liefde voor techniek

Die slapen pas
als het werkt

Bij OKE Online zijn we trots op wat we doen. Hier werken dagelijks de beste developers aan jouw digital commerce projecten. Dat doen ze met een voorliefde voor techniek. Want OKE Online komt uit de techniek. Wij geloven in de splitsing tussen techniek en (online) marketing. Bij ons vind je dus geen online marketeers met verstand van code. Hier werken hardcore programmeurs. Die kunnen verkeerslichten op groen laten springen snap je ;-)
Gekheid natuurlijk, maar het geeft wel aan waar onze expertise ligt. Online resultaat behalen voor opdrachtgevers met technology first digital commerce.

Wij staan bekend om onze doelgerichte no-nonsense aanpak en onze ondernemersgeest. We zitten midden in industriestad Genemuiden, grenzend aan de ondernemende regio Zwolle. Hier floreren bedrijven en daar willen wij aan bijdragen. Meedenken met opdrachtgevers, hun business doorgronden en beter maken met e-commerce. Dat is ons doel.

Hier werken we dagelijks met de beste programmeurs en met een flinke dosis lol aan complexe projecten. Daardoor ontwikkel jij jezelf razendsnel als developer. Ben je goed in IT, geïnteresseerd in handel en techniek en lijkt jou dat nou ook wat? Kom dan werken bij OKE Online.

Samen bouwen

Samen bouwen

Bij OKE Online houden we van code, hard werken, maar ook van ontspannen en lol maken. Dat zie je terug in onze mensen én in ons werk. Kwalitatief hoogstaand, vooruitstrevend en solide. Samen applicaties bouwen die staan als een huis.

Slagkracht

slagkracht

”Na bijna 10 jaar als zelfstandig ondernemer ben ik in 2019 met mijn bedrijf OKE Online, expertisepartner voor digital commerce binnen Sycade Group geworden. Door deze samenwerking kon ik met mijn bedrijf een volgende en gewenste stap zetten en kreeg ik er ineens een heleboel gezellige professionele collega’s bij.”

”De bedrijfsculturen sluiten perfect op elkaar aan en als partner van Sycade Group kan ik me volledig focussen op onze expertise in de wetenschap dat we elk IT-vraagstuk bij klanten aankunnen.“

Klaas Eenkhoorn – Eigenaar OKE Online

Interactie

interactie

"Werken bij OKE Online betekent werken aan uitdagende projecten. Je krijgt veel zelfstandigheid. Dat is plezierig en daar moet je mee om kunnen gaan. Ook werk je regelmatig op locatie bij klanten. Ik vind die afwisseling mooi.""

"Dagelijks praten we elkaar bij via de ‘stand-ups’, zodat we weten wat er onderling speelt. Dat kan live zijn, maar ook via videobellen. De onderlinge interactie met collega’s uit de groep is goed en prettig. Het zorgt ervoor dat je je kennis kan verbreden."

Matthijs Wiersma - Developer

Sycade group

The future is TECH

ONDERDEEL VAN SYCADE GROUP
Bedrijven binnen Sycade Group vormen een dynamisch IT-landschap, waarmee organisaties het maximale uit IT kunnen halen.

Zij lossen complexe IT-vraagstukken op en stellen stuk voor stuk, of waar nodig in samenwerkingen, klanten in staat om nieuwe waarde te halen uit hun IT-landschap.

sycade group partners
sycade group