Loading

Bas Boer NotenDigital Partnership

Bas Boer Noten
Digital partnership met Bas Boer Noten

Webshop & FulFillable met de focus op groei

Bas Boer Noten is een webshop van de nieuwe generatie notenbranders van de familie Boer. Zij weten alles over noten. Bas Boer begon ooit in 1974 met een kraam in noten en zuidvruchten op de markt. Vandaag de dag is dit bedrijf uitgegroeid tot toonaangevende speler in de notenmarkt, zowel online als offline.
Waar Bas Boer Noten jaren geleden is gestart met een webshop in noten en aanverwante producten, werd al snel duidelijk dat dit een drijvende kracht moest gaan worden binnen de onderneming. Door de enorme groei die Bas Boer Noten meemaakt ontstaan er steeds uitdagende vraagstukken op het gebied van e-commerce. Daarvoor is OKE Online de technische partner voor het doorlopend optimaliseren en verbeteren van zowel de webshop als logistieke processen. 

Om te Innoveren in een groeiende markt met ambachtelijke producten wil je als familiebedrijf voorop blijven lopen met de nieuwste technieken. Zo blijft de kwaliteit van zowel producten als service hoog, en kan er gebouwd worden aan de toekomst van het notenbedrijf.


Vertel mij meer

OKE Online & Bas Boer Noten

  • Continu innoveren
  • Groeien met digital partnership
  • FulFillable voor interne processen
  • Technisch partner
  • E-commerce totaaloplossing
  • Strategisch meedenken

Bas Boer Noten webshop
Enkele jaren geleden werden wij gevraagd om de webshop van Bas Boer Noten te voorzien van een compleet re-design. Sinds het realiseren van de nieuwe webshop hebben we proactief mogen doorontwikkelen aan het e-commerce succes van Bas Boer Noten.

Met nieuwe features en optimalisaties wisten we Bas Boer Noten te helpen met groeien in de online notenwereld. De webshop wordt continu verbeterd. Daarnaast werken we samen met de online marketing partner van Bas Boer Noten om samen voor meer bezoekers en conversie te zorgen.

FulFillable

Wanneer je als webshop in korte tijd een behoorlijke groei meemaakt, wil je graag dat je interne processen hiervoor geoptimaliseerd worden. Hiervoor maakte Bas Boer Noten de beslissing om onze fulfilment software FulFillable te gaan gebruiken. Van het inzichtelijk maken van voorraden, assemblages en orderdata tot het automatiseren en vereenvoudigen van het proces rondom orderpicking.

Alle processen binnen het bedrijf worden volledig geregeld vanuit FulFillable. Dankzij een naadloze integratie (gemaakt door zusterbedrijf Sycade) zijn alle platformen van Bas Boer Noten doorlopend up-to-date en maakt men gebruik van de beste softwarepakketten uit de markt.

Digital Partnership

Als technisch partner voor Bas Boer Noten mogen wij meedenken in het optimaliseren van het bedrijf en het behalen van groeiambities. De expertise van Sycade Group wordt hierbij optimaal benut, zodat het notenbedrijf altijd voorop kan blijven lopen als het gaat om innovatie en doorontwikkeling.

Voor elk vraagstuk wordt het beste team ingeschakeld, zodat er snel en goed gehandeld kan worden. Hiermee kunnen we snel inspelen op veranderingen en innovaties.  

Wat doen we voor Bas Boer Noten?
Voorop blijven lopen in de wereld van e-commerce is een uitdaging. Als OKE Online werden we enkele jaren geleden de technische partner voor Bas Boer Noten en hebben we het bedrijf zien groeien naar één van de grootste noten-webshops van Nederland.

Vandaag zijn we trots op onze dagelijkse bijdrage en het verder ontwikkelen van e-commerce binnen Bas Boer Noten. Met onze FulFillable oplossing hebben we in 2021 tevens het logistieke proces aan de inkoopzijde tot en met de orderstroom aan de voorzijde geautomatiseerd. Dus of je nu je nootjes lekker in de marktkraam koopt of makkelijk online. OKE Online heeft eraan bijgedragen dat jouw nootjes perfect op tijd bij je zijn.

Digital Partnership
Digital Partnership
Digital Partnership
Digital Partnership
Digital Partnership
We use cookies to personalize content and to analyze our traffic. Please decide if you are willing to accept cookies from our website.