Loading

webshopsmet shopware

met shopware
Webshops met Shopware 6

Krachtige technologie
voor maximaal resultaatJe wil online de allerbeste zijn? Je wilt een webshop die voorop loopt met innovaties? Kies voor Shopware 6 x OKE Online.

Je krijgt dan het beste van Shopware & OKE Online samen. Wat dat betekent? Een webshop die klaar is voor groei, innovatie en de toekomst. Shopware staat bekend om eenvoud, flexibiliteit en de allerbeste techniek. Volgens Emerce is Shopware ook in 2021 weer de beste commerciële en open source software voor webshops op de Nederlandse markt. Als OKE Online werken we daar dus graag mee om zo onze klanten naar het hoogste niveau te helpen.

OKE Online bouwt webshops met focus op techniek. Shopware heeft de perfecte middelen voor online productpresentatie, service en marketing.  Perfecte match toch? Ervaar het zelf!


Vraag nu een demo aan

Nieuwste technologieën

Shopware 6 is e-commerce software volgens de nieuwste technologieën. Hierdoor is het krachtig, efficiënt én makkelijk om mee te werken. Zo gebruikt het systeem enkel technieken die daadwerkelijk nodig zijn. Dit zorgt voor een snelle laadtijd, waarmee je webshop technisch geoptimaliseerd is voor betere posities in Google.
Business partners van Shopware kunnen meedenken in ontwikkelingen. Zo werken het (100+ FTE!) team van Shopware en OKE Online continu samen aan het verbeteren van het platform. Missen we functionaliteit? Dan ontwikkelen we dat zelf, allemaal volgens de Shopware standaarden, zodat het nu en in de toekomst werkt.

Shopping experiences

Shopware 6 staat bekend om de duidelijke connectie tussen content en e-commerce. Binnen het platform zijn oneindig veel mogelijkheden om je webshop de perfecte beleving mee te geven. 

Één van de belangrijkste middelen hiervoor zijn de belevingswerelden. Met een handig drag-and-drop systeem bouw je razendsnel landings-, categorie- of productpagina's. 
Als OKE Online ontwikkelen wij continu nieuwe features en aanvullingen binnen de standaard shopping experiences. Benieuwd welke dit zijn? Vraag het gerust!

Al je verkoopkanalen centraal

Het Shopware 6 platform kenmerkt zich door de flexibiliteit als het gaat om verkoopkanalen. Met het platform kan je namelijk eenvoudig al je verkoopkanalen bedienen vanuit één centraal systeem; de Shopware interface. 
Of het nu gaat om meerdere webshops (storefronts) of om externe marktplaatsen en social media, je data is centraal op één plek opgeslagen. Zo weet je zeker dat je informatie altijd overal up-to-date is en dat je geen verkopen misloopt.

Bepaal je eigen regels

Wie mag welke betaalmethode gebruiken, wie krijgt welke korting, wie krijgt welke content te zien. Allemaal vragen die bij goede webshops naar voren komen. Speciaal hiervoor ontwikkelde Shopware de geavanceerde Rule Builder. Met deze feature kan je zelf eenvoudig regels bouwen om je business een boost te geven. 
Binnenkort lanceert Shopware zelfs een Flow Builder, waarmee je in staat bent marketing automation uit te voeren binnen je e-commerce omgeving. Denk hierbij aan geautomatiseerde en gepersonaliseerde marketingacties.

Naadloos te integreren

Het Shopware 6 platform is API-based, wat inhoudt dat het eenvoudig te integreren is met externe softwarepakketten, zoals een CRM, ERP, WMS of bijvoorbeeld ons eigen fulfilment automatiseringssysteem FulFillable.
Alsof dat nog niet genoeg is kun je Shopware ook headless gebruiken als e-commerce oplossing. Gebruik het bijvoorbeeld als back-end voor je mobiele app, WebApp of IoT oplossing.

Waarom een Shopware webshop

  • De beste techniek & features
  • Korte time-to-market
  • API first gebaseerd
  • 100% schaalbaar en flexibel
  • Gebruiksvriendelijke interface
  • Eenvoudig drag & drop systeem
  • Alle verkoopkanalen op één plek
  • Meertalig & meerdere valuta's

Webshop till we drop...

Webwinkelen is niet meer weg te denken uit de huidige economie. Waren er jaren geleden nog critici die zeiden dat het zo'n vaart niet zou lopen? De tijd heeft ze ingehaald.

Moderne organisaties met een sterke focus op online winkelen hebben prominente merken van topposities weggedrukt. Nieuwe productintroducties, huizenverkoop, reizen, fashion shoppen. Zelfs een nieuwe auto koop je tegenwoordig online. Een duidelijk businessmodel, een sterke online visie, gecombineerd met een krachtig platform voor je webshop en een effectieve marketingstrategie bepalen jouw online commercieel succes.

OKE Online heeft een focus op techniek. De beste techniek! Daarom gebruiken wij Shopware 6 als technisch uitgangspunt voor jouw webshop. Zo creëren wij het beste platform voor je webshop. Samen met onze jarenlange ervaring in en kennis van e-commerce, webshop automatisering (bekijk hiervoor onze automatiseringsoplossing FulFillable) en backoffice processen levert dat enorme voordelen op voor jouw organisatie of bedrijf. Met techniek van OKE Online weet je zeker dat jouw webshop volledig geïntegreerd kan worden in bestaande IT-systemen en dat deze 100% flexibel, schaalbaar en toekomstbestendig is.

Webshop techniek die alles heeft om jouw online ambities te realiseren.
Vraag hier een vrijblijvende webshop demo aan!

We use cookies to personalize content and to analyze our traffic. Please decide if you are willing to accept cookies from our website.