Loading

La CarneWebshop

La Carne
Webshop voor La Carne | Premium Beef

Heerlijke webshop voor excellent rundvlees

Je kent het wel. Die heerlijke zomeravonden dat je de barbecue weer aansteekt of het moment dat je weer een heerlijk rundvlees gerecht op tafel wil zetten voor je familie of vrienden. Wil je dan echt het verschil maken? Kies dan voor het fantastische rundvlees van La Carne. Daarmee creëer je excellente (smaak)momenten.
La Carne staat bekend om het 100% kwaliteitsvlees van het Simmentaler-ras, dat voornamelijk in de Alpen leeft. Maar La Carne biedt veel meer dan alleen vlees. Je kiest namelijk voor een "Premium Beef Experience". Met handige tips en recepten van chef-kok Evert kan ook jij een heerlijk stukje vlees serveren.

Het concept La Carne is ontstaan vanuit een gedeelde passie voor premium beef en gezellige momenten. Met de unieke propositie op het gebied van service en levering weet La Carne veel fans smaakvol te verrassen. Als OKE Online mochten wij de webshop realiseren, samen met het team van La Carne en de betrokken partners. 


Ik wil ook zo'n webshop!

La Carne & OKE Online

  • Realisatie webshop
  • Betrokken vanaf het eerste uur
  • Samenwerking met partners
  • Doorontwikkeling features
  • Sparringspartner
  • Digital design webshop

Webshop met premium beef

In korte tijd een nieuw concept lanceren. Dat was het doel toen La Carne ons benaderde voor het realiseren van een webshop. Als OKE Online mochten we vanaf het eerste moment meedenken in het concept en hebben we onze expertise ingezet om La Carne op de kaart te zetten.
We ontwikkelden een professionele webshop, die gericht is op gebruiksvriendelijkheid en beleving. Naast het eigentijdse design realiseerden wij een aantal handige features, waarbij te denken aan: levertijden-integratie, een recepten-module en handige functionaliteiten in de backoffice.

Digital Partnership

Als technische partner voor La Carne zijn wij doorlopend bezig met het verbeteren en optimaliseren van de webshop en processen. Zo werken wij intensief samen met het team van La Carne en wordt het platform up-to-date gehouden. 
Nieuwe ideeën en innovaties worden aangedragen en als team opgepakt. Zo zien we La Carne groeien en hopen wij hier als OKE Online een mooie bijdrage in te leveren.

Hoe we La Carne hebben geholpen
De vraag om mee te bouwen aan het nieuwe concept La Carne was een vraag die wij maar op één manier konden beantwoorden. Dat is waar onze passie ligt. Het opbouwen en meegroeien met e-commerce bedrijven in niche sectoren. 

La Carne benaderde ons in een vroeg stadium, toen het slechts nog een idee was. Niet veel later werd het idee een bedrijf en werden plannen vormgegeven en eerste werkzaamheden gestart. Met een specialistisch en betrokken team van marketeers, videomakers, fotografen, chef-koks en ondernemers werd er gebouwd aan het "merk" La Carne. In september 2020 was het zo ver.. La Carne ging online.

Als OKE Online mochten wij de webshop vormgeven en realiseren. Met onze expertise ontwikkelden we een maatwerk thema dat gericht is op gebruiksvriendelijkheid en beleving. De juiste ingrediënten om La Carne verder te helpen in de wereld van e-commerce. Bij de ontwikkeling van de webshop mochten wij een aantal handige features ontwikkelen:

•  LEVERTIJDEN integratie om de verwachtingen bij de klant waar te maken
•  RECEPTEN MODULE om bezoekers te inspireren met de lekkerste gerechten, bereid door chef-kok Evert
  Aansluiting met POSTNL FOOD middels handige datasheets

Sinds de lancering van La Carne mogen wij als technisch partner de online activiteiten verder uitbouwen en optimaliseren. Denk hierbij aan:

•  Conversie optimalisatie (CRO)
•  Inspelen op actualiteiten
•  Ontwikkelen nieuwe features
•  Verbeteren van performance

Wil je meer weten over de "vlees case"? Neem gerust contact met ons op. We vertellen je er graag meer over.

Webshop
Webshop
Webshop
Webshop
We use cookies to personalize content and to analyze our traffic. Please decide if you are willing to accept cookies from our website.