Loading

B2B Commerce& portalen

& portalen
Als bedrijf meegaan in de digitale transformatie?

B2B commerce voor
fabrikanten en handelsbedrijvenOnline is tegenwoordig niet meer weg te denken voor fabrikanten, groothandels en retailers. Niet voor niets dat veel bedrijven ervoor kiezen om hun klanten ook online te bedienen.

B2B commerce biedt in veel aspecten grote voordelen. Te denken valt aan continue bereikbaarheid, altijd up-to-date informatie en naadloze integratie met bestaande bedrijfsprocessen. B2B commerce helpt je om het serviceniveau naar klanten van jouw organisatie te optimaliseren en naar een hoger niveau te brengen. Met als resultaat trouwe en terugkerende klanten. Jouw bedrijf digitaal laten versnellen? Kies voor Shopware x OKE Online en maak gebruik van de meest krachtige B2B-commerce oplossing die er is.


Ik wil meer weten

Benut groeipotentieel met B2B Commerce

Als ondernemer werk je continu aan je bedrijf. Je wilt verbeteren, groeien en je ambities waarmaken. 

Je beschikt over een up-to-date en interactieve website, waarmee je mooie posities haalt binnen Google en je sales funnel vult met leads. Maar hoe zit het met je online servicegerichtheid? Kunnen klanten al 24/7 gebruik maken van je diensten, informatie inwinnen over je producten of zelfs bestellen? Als het antwoord hierop 'nee' is, dan liggen er kansen!
Met B2B commerce zet je een flinke stap in de digitale transformatie. Bedien je klanten met een B2B webshop of klantportaal en benut het groeipotentieel in jouw markt.

Verhoog klantwaarde

Door je klanten online de beste service te verlenen en de juiste aandacht te geven verhoog je klantwaarde. 

Je bouwt aan je klantrelaties in plaats van het uitvoeren van repeterende taken. Jouw mensen zijn met met een serviceportaal in staat klanten de aandacht te geven die ze verdienen. Biedt je klanten dus naast persoonlijke service, de mogelijkheid om ook online zaken met je te doen. Wanneer zij dat willen en op een manier die zij prettig vinden. 
Stuur op basis van klantwensen en data. B2B commerce geeft jouw salesteam de mogelijkheid om echte relaties met klanten op te bouwen.

Shopware B2B Commerce

B2B Commerce groeit snel, als bedrijf wil je daarin vooroplopen en continue innoveren. 

OKE Online is Shopware business partner. Shopware biedt flexibele mogelijkheden en oplossingen voor complexe, vaak individuele eisen en businessmodellen van B2B. Het vormt daarmee de ideale basis voor langdurige zakenrelaties en nieuwe (online) distributiemodellen binnen jouw onderneming. Het groeit mee met jouw onderneming en ambities. Zonder grenzen! 
Shopware wordt door toonaangevende beoordelingsplatformen als Emerce100 al jaren als beste commerciële e-commerce software beoordeeld. Shopware is klaar voor de toekomst en is nu al naadloos te integreren in elk type bedrijf. Maar ben jij klaar om Shopware te integreren? Vraag ons om advies!

Integratie voor transformatie

Digitale transformatie gaat verder dan het laten maken van een B2B platform.

De transformatie begint pas echt wanneer jouw IT-landschap daar klaar voor is. Als onderdeel van Sycade Group met specialistische bedrijven op elk onderdeel binnen IT, weten wij als geen ander hoe wij complete software landschappen moeten integreren. 

Dus met welk ERP systeem je ook werkt. Jouw B2B Commerce platform zal naadloos met je CRM, voorraad, logistieke of financiële systemen communiceren volgens regels die we vooraf bepalen.
OKE Online is trots partner van Sycade Group. Samen maken wij bedrijven toekomstbestendig met IT!

8 redenen om nu in te zetten op B2B commerce

  • Creëer de perfecte omnichannel strategie
  • Innoveer op basis van data
  • Continue bereikbaarheid
  • Integratie in bestaande processen
  • Bouw aan klantrelaties
  • Automatiseer handmatige processen
  • Vergroting van marktaandeel
  • Self-service zorgt voor rust in organisatie

Maak fans van je klanten

Je zakelijke klant is net als een consument vaak een veeleisende klant. Die hou je tevreden als je goed voor hem zorgt. Dan gaat het niet alleen over de prijs, maar vooral over kwaliteit, makkelijk bestellen, uitstekende service en vriendelijkheid. Zowel online als via je traditionele serviceafdeling. Daarmee creëer je de gunfactor en die wil je hebben. Want juist die gunfactor zorgt ervoor dat je klanten terugkomen en loyaal blijven. Heb je die niet? Dan vertrekt hij sneller naar de concurrent. Met een B2B klant- of serviceportaal ben je in staat ervoor te zorgen dat je online user-experience voor klanten altijd optimaal is. Met fans als klanten tot gevolg. Mooi toch!

Fabrikanten en handelsbedrijven in alle industrieën zien steeds vaker de enorme potentie van B2B Commerce. Zij kijken vooruit en zien dat dit de toekomst is. Zonder B2B klantportaal mis je kansen, stuur je niet op data en dit gaat je op termijn omzet kosten. Cijfers liegen niet. Inmiddels halen grote organisaties het meerendeel van hun omzet uit e-commerce. Deze bedrijven bieden hun klanten bestelgemak, ruim aanbod en uitstekende service. Ze organiseren hun backoffice en richten zich op verdere optimalisatie middels automatisering, om steeds efficiënter te kunnen werken. Ze krijgen er meer en tevredener klanten voor terug, die ook nog eens meer besteden. Hier niet in investeren is dus geen optie. Vergroot je marktaandeel en wees wereldwijd 24/7 bereikbaar voor omzet. Maak nu werk van B2B Commerce.

Creeër een nieuw verkoopkanaal gekoppeld aan al je andere kanalen.
Neem hier contact op met OKE Online voor vrijblijvend advies.

We use cookies to personalize content and to analyze our traffic. Please decide if you are willing to accept cookies from our website.