Loading

Shopwarex OKE Online

x OKE Online
Meer flexibiliteit. Minder complexiteit. De beste technologie.

Shopware
x OKE OnlineInnoveren, iets wat wij dagelijks doen voor onze klanten. Nieuwe functionaliteit bouwen met de nieuwste technieken en elke dag bezig zijn om dingen beter te maken dan gisteren. Zo helpen we niet alleen onszelf, maar ook onze klanten vooruit.

Als team gebruiken we graag de beste techniek uit de markt. Wij werken dus met Shopware 6. En dat is niet voor niets. Marketing en online kennisplatform Emerce heeft in haar jaarlijkse Emerce 100, Shopware ook in 2021 weer uitgeroepen  als de beste commerciële én beste open source e-commerce software in Nederland. Als Shopware Business Partner realiseren wij met Shopware webshops, B2B omgevingen, plugins en maatwerk integraties.

Met onze visie op e-commerce en onze 'technology first digital commerce' overtuiging is het snelgroeiende en innoverende platform Shopware de perfecte match. Dat geldt voor ons als OKE Online en zeker voor onze klanten. Maar wat is Shopware precies? We leggen het je hier graag uit. Heb je daarna nog vragen? Neem dan contact op of vraag een vrijblijvende Shopware 6 demo aan.


Ik wil meer weten over Shopware

Over Shopware

Shopware is een van oorsprong Duits bedrijf dat sinds 2000 meedoet in de race om het marktleiderschap in de e-commercesector.

Daar hebben ze, hoofdzakelijk in Duitsland zelf, flinke slagen gemaakt. Niet internetgigant ‘Magento’ is de e-commerce marktleider van onze oosterburen, maar Shopware.
Shopware is in de essentie ‘development-driven’. Dat houdt in dat de bedrijfsstrategie draait om de continue (technische) innovatie van het platform.

Een Shopware oplossing is zodoende zeer bestendig tegen veranderingen in de markt.

Shopware Business Partner

De keuze voor Shopware was binnen OKE Online snel gemaakt. Jarenlang is er gewerkt met diverse e-commerce oplossingen, echter na de kennismaking met Shopware, waren wij snel overtuigd.

De introductie van Shopware 6 en het aansluiten als Business Partner, gaf OKE Online de perfecte kans om direct te innoveren voor klanten. Vanaf het eerste moment ontwikkelden we webshops, B2B portalen en plug-ins.
Reden genoeg dus om hierin verder te specialiseren en onze technology first aanpak hierop toe te passen.

Het resultaat? De beste e-commerce platformen ontwikkelen voor maximaal resultaat. 

Uitgebreide functionaliteit

Uiteraard kijken wij eerst naar de voordelen voor onze klanten. En die zijn er voldoende.

Shopware scoort in vergelijking met Magento e.o. WooCommerce uitstekend op het gebied van support, techniek, ontwikkeling en vernieuwing. Dit uit zich onder andere in de gratis installatie als je kiest voor een gecertificeerde hosting partner als OKE Online. 
Ook op marketing feature gebied scoort Shopware buitengewoon goed. Zo zijn alle SEO voorwaarden voor Google aanwezig en zijn voorzieningen voor storytelling, uitgebreide customer filters en opties voor klant loyaliteit, kortingsacties en abonnementen, standaard ingebouwd.

Shopware x OKE Online

  • Innoveren & doorontwikkelen
  • Trendzettend in e-commerce
  • De beste techniek om te groeien
  • Content & e-commerce
  • 100,000+ installaties
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Uitstekende support
  • Headless API flexibiliteit
  • Ingebouwde marketing features
  • Minder complex dan andere tools

Uitgebreide functionaliteit en gebruiksgemak

Waarom wij snel overtuigd raakten van Shopware als e-commerce tool? OKE Online heeft ervaring met diverse andere tools. Wij kunnen daardoor een objectief inhoudelijk vergelijk maken op basis van diverse aspecten binnen deze e-commerce oplossing. 

Als developers met vergaande kennis van e-commerce stellen wij hoge eisen aan een pakket zoals Shopware. Onze developers willen maximaal gebruik kunnen maken van flexibiliteit. Zowel in front- als in back-end. In Shopware is dat mogelijk, doordat Shopware een headless API based systeem is. Dat houdt in dat het CMS en de front-end van elkaar gescheiden zijn, waardoor je maximaal en snel nieuwe ontwikkelingen kunt doorvoeren zonder dat het één het ander beïnvloedt. 

Daarnaast kan een goede developer zichzelf in no time de Shopware techniek eigen maken en kan deze eigenlijk vanaf dag één met Shopware aan de slag voor klanten. Doordat Shopware minder complex is dan vergelijkbare systemen en toch maximale functionaliteit biedt, levert dit klanten op lange termijn vaak ook nog eens een aanzienlijk kostenvoordeel op.

Vertrouw op ons oordeel als expert en haal het maximale uit jouw e-commerce.
Kies voor Shopware x OKE Online.