Loading

WebkarpetDigital partnership

Webkarpet
Digital Partnership met Webkarpet.nl

Totaaloplossing met focus op groei

Webkarpet.nl is een prominente online speler in de vloerkledenwereld. Met een uniek aanbod vloerkleden en de beste service maakt Webkarpet.nl dagelijks de interieurwensen van consumenten en stylisten waar met de belofte: ’Fantastisch voor je vloer!’
In minder dan 10 jaar werd Webkarpet.nl één van de grootste spelers in het online verkopen van vloerkleden. Door de enorme groei die de webshop meemaakte, is er door de jaren heen veel veranderd. Van focus op marketing, naar focus op optimalisatie van diverse processen. Als OKE Online mochten wij een mooie bijdragen leveren aan het succes. Niet door het verkopen van de vloerkleden, maar door te zorgen dat Webkarpet op technisch gebied continu voorop loopt en doorlopend innoveert.

Van webshop tot automatisering en advisering van processen. Webkarpet.nl weet telkens gebruik te maken van onze expertise door te bouwen aan het bedrijf en de toekomst.


Ontvang deze case als PDF

OKE Online & Webkarpet

  • Divers en specialistisch team
  • Doorlopend innoveren
  • Synergie klant & OKE Online
  • Totaaloplossing IT landschap
  • Realisatie Shopware webshop
  • FulFillable voor backoffice
  • Digital Partnership voor groei
  • Ontzorging met Sycade Group

Shopware webshop
Bij sterke groeiambities hoort een stevig fundament. Daarom maakt Webkarpet.nl gebruik van Shopware 6. De keuze voor Shopware was een bewuste. Een innoverend platform dat in de toekomst in staat is om het verschil te maken. Met de expertise van OKE Online daar bijgevoegd is het resultaat een conversie-gerichte webshop voor optimaal resultaat.

Een maatwerk webshop thema, klantspecifieke plugins en optimale marketingmogelijkheden zorgen voor een toekomstbestendig platform. 

FulFillable

Webkarpet.nl is een productiebedrijf met een eigen webshop. Wanneer je online een forse groei meemaakt, komen vraagstukken als het automatiseren van processen, inzicht brengen in data en overzicht maken in dagelijkse werkzaamheden naar voren. 

Met FulFillable weten we antwoord te geven en oplossingen te bieden op deze vragen. Webkarpet.nl maakt effectief gebruik van orderverwerking, automatisering van zendingen en administratieve processen. In de nabije toekomst ook in het optimaliseren van voorraadstanden en het automatiseren van productieprocessen.

Digital Partnership

Stilstand is achteruitgang, zoals de mensen van Webkarpet.nl vaak zeggen. Dit is terug te zien in de actieve manier van doorontwikkelen en innoveren binnen de vloerkledenmarkt. Als Digital Partner mogen wij hier als OKE Online invulling aan geven door zowel Shopware als FulFillable voortdurend te verbeteren. 

Conversie-, proces-, en performance optimalisatie zijn onze vaste werkzaamheden om er voor te zorgen dat Webkarpet.nl voorop blijft lopen. Continu wordt er gekeken hoe er efficiënter gewerkt kan worden, meer omzet behaald kan worden en hoe we de Webkarpet.nl klanten nog beter van dienst kunnen zijn.

Wat doen we voor Webkarpet.nl
Webkarpet.nl is klant van het eerste uur bij OKE Online. Door de jaren heen hebben we als online partner Webkarpet.nl zien groeien naar toonaangevende speler in de vloerkledenwereld. 

Online een gedegen speler worden gaat niet zomaar. Als OKE Online ontwikkelden we een Shopware 6 webshop, welke voorzien is van een maatwerk thema, klantspecifieke plugins en alle marketingmiddelen waarover de moderne marketeer over wil beschikken. Voorbeelden van functionaliteiten die we hebben ontwikkeld voor Webkarpet.nl:

•  Uitgebreide Custom Products functionaliteit voor het online samenstellen en bestellen van vloerkleden.
•  Sample-plugin voor het makkelijk en snel aanvragen van productstalen.
•  Functionaliteit waarmee de bezoeker zelf zijn bezorging kan plannen.
•  Uitgebreide informatievoorziening rondom producten en collecties.
•  Integratie met de Sycade Service Bus
FulFillable

Naast Shopware maakt Webkarpet.nl ook gebruik van FulFillable. Het softwarepakket van OKE Online voor de logistieke processen achter webshops. Dagelijkse werkzaamheden worden makkelijker en overzichtelijker gemaakt. Denk hierbij aan:

•  Het verwerken van orders door middel van kanban-boards.
•  Het automatisch aanmaken van zendingen & labels bij koeriers.
•  Het automatiseren van administratieve processen zoals facturatie.
•  Het delegeren van orders aan externe partners.
•  Het inzichtelijk en overzichtelijk maken van voorraden en producten.

Doorlopend verbeteringen en innovaties doorvoeren binnen Shopware & FulFillable doen we door middel van het Digital Partnership. Van de optimale klantreis tot het efficiënter maken van bedrijfsprocessen binnen het productiebedrijf. We zijn het ondernemende klankbord en de proactieve ontwikkelaars die er voor zorgen dat Webkarpet.nl elke dag een beetje beter wordt.

Digital partnership
Digital partnership
Digital partnership
Digital partnership
We use cookies to personalize content and to analyze our traffic. Please decide if you are willing to accept cookies from our website.