Loading

DigitalDevelopment

Development
OKE Online focust op techniek

Technology first
digital developmentWij geloven in de splitsing tussen IT en marketing. Wij halen het maximale uit jouw e-commerce door te specialiseren met onze focus op techniek. Hierdoor kunnen wij de beste en meest innovatieve technieken toepassen op jouw digitale commerciële processen. 

Pure kwaliteit. Daar staan wij voor. Als technische e-commercebureau werken we graag met en aan de beste techniek, zodat we jouw online ambities kunnen waarmaken. 

Ook op zoek naar degelijk digital development? Maak kennis met OKE Online, wij zijn je graag van dienst.


Ja! Ik wil de beste techniek.

Nieuwste technologieën

Wanneer je vol inzet op het meegaan in de digitale transformatie, wil je vanaf het eerste moment een degelijk en stabiel online platform. 
Of het nou gaat om een webshop, portaal of maatwerk applicatie, je wilt altijd gebruik maken van de nieuwste en beste technologieën. Alleen dan kan je voorop (blijven) lopen. Die gedachte sluit naadloos aan bij de visie van OKE Online.

Wij komen vanuit de techniek en onze digital development is daarop toegespitst.

Bouwen met de beste techniek!

  • Technisch klaar voor de toekomst
  • Front-end: Vue, HTML, Sass, Javascript
  • Back-end: PHP, Laravel, API, MySQL
  • Webshops, Software, Webapp's
  • Integraties met externe systemen
  • Altijd schaalbaar & flexibel
  • Microsoft Azure Platform
  • Betrouwbaar, stabiel, veilig

Schaalbaar en flexibel

Welk development vraagstuk er ook ligt, we weten altijd een passende oplossing te bieden. Of het nu gaat om het realiseren van een nieuw platform, het ontwikkelen van plugins of het maken van integraties tussen losstaande systemen.

Bij elke oplossing zal de focus gelegd worden op de toekomst met oog op schaalbaarheid en flexibiliteit. Daarom kozen we onder andere voor Shopware en ontwikkelden we onze webshop automatiseringsoplossing FulFillable.

Met OKE Online Digital Development ben je klaar voor de toekomst!