Loading

KeJeB2B Portaal

KeJe
B2B portaal KeJe Raamdecoratie & Horren

Meegaan in de digitale transformatie

KeJe ontwikkelt en produceert kwalitatief hoogwaardige horren en raamdecoratie. Keje heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot hét grootste maatwerk productiebedrijf van raamdecoratie en horproducten in Nederland. Voor nagenoeg alle ramen en deuren hebben zij de juiste oplossing. Of het nu gaat om het weren van insecten of het bekleden van ramen met stijlvolle raamdecoratie.
Bij de groei die KeJe heeft meegemaakt in de afgelopen jaren zijn er op veel gebieden optimalisaties doorgevoerd. Van het uitbreiden van productiecapaciteit, het vernieuwen van het ERP pakket tot het digitaliseren van de orderstroom. Voor dit laatste zijn wij als OKE Online gevraagd om een B2B e-commerce portaal te ontwikkelen om klanten beter te kunnen bedienen en processen te automatiseren en te vereenvoudigen.

Naast het realiseren van het B2B portaal, realiseerde ons zusterbedrijf Sycade een naadloze integratie in de bestaande softwarepakketten van KeJe middels de Service Bus.Vertel mij meer over B2B!

KeJe & OKE Online

  • Shopware 6 B2B portaal
  • Volledige integratie met ERP
  • Samenwerking tussen IT bedrijven
  • Sycade Group case
  • Alle data gecentraliseerd
  • Inzicht & overzicht voor dealers
  • Portaal met 24/7 bereikbaarheid
  • Verlaging werkdruk binnendienst

Shopware B2B platform

Van maatwerk softwarepakket naar het beste open-source platform in de markt. Een transformatie die gericht is op het behalen van de groeiambitie van KeJe. Als Shopware specialisten mochten we een modern en innovatief dealerportaal ontwikkelen, om de landelijk verspreide dealers te voorzien van alle gebruikersgemakken.

Het B2B platform van KeJe is voorzien van een productcalculator, gebruiksvriendelijke checkout en handige dealer functies.

Integratie met Business Central

Digitale transformatie gaat verder dan het realiseren van een gebruiksvriendelijk B2B portaal. Ons zusterbedrijf Sycade verzorgde een naadloze integratie tussen Shopware 6 en Business Central. Hiermee is de klant- en productdata op beide platformen continu gesynchroniseerd.

Door de integratie tussen beide platformen zijn de dealers van KeJe altijd in staat om de meest recente informatie op te vragen en doorlopend bestellingen te plaatsen. Zelfs in het weekend. 

B2B Portaal
B2B Portaal
B2B Portaal
B2B Portaal