Loading

Digitaldesign

design
We stellen de gebruiker centraal

Digitaal design
voor een optimale UXHet realiseren van een succesvol online platform vraagt om de perfecte aansluiting bij je doelgroep. Hiervoor is de design-fase van enorm belang.

De gebruiker moet zich er thuis voelen. Alles moet logisch en 'natuurlijk' aanvoelen. OKE Online gaat ver in digitaal design. Van het neerzetten van de branding tot het uitwerken van een compleet UX (User Experience) design. Digital design wordt opgedeeld in design sprints, waarbij in elke sprint een oplevering plaatsvindt. Tijdens dit traject wordt je als klant nauw betrokken en worden concepten en designs doorlopend gepresenteerd. Samen creëren we zo we de basis voor online succes.

Is jouw online platform toe aan een upgrade of wil je een nieuw merk of bedrijf in de markt zetten? Kies voor onze design first aanpak en maak je platform klaar voor de toekomst.


Ja, vertel mij meer!

Gebruikersdoel

Waar we starten met een digitaal design is per opdracht verschillend. Soms moeten we de merk-/bedrijfsidentiteit nog ontwikkelen en soms kunnen we direct starten met het maken van designs voor bijvoorbeeld de webshop, het portaal of een maatwerk applicatie.
Wat het vraagstuk ook is, designs worden altijd gemaakt met focus op het bedrijf, de doelgroep en het gebruikersdoel. Een doordacht en flexibel digitaal design, vorm de basis voor de perfecte digitale gebruikerservaring en bedieningsgemak.

Digital Design voor een optimale ervaring

  • In-house design expertise
  • Design voor digitale transformatie
  • Op basis van digitale strategie
  • Vind aansluiting bij je merk
  • Wireframes, Prototypes, UX design
  • Krachtige branding & identiteit
  • Optimale gebruikerservaring
  • 'Natuurlijk' voelende functionaliteit

Design als blauwdruk voor development

De kracht van OKE Online ligt in het ontwerpen van sterke en functionele online oplossingen. Vanuit wireframes en prototypes wordt de basis gelegd voor de architectuur van een platform.

Vervolgens worden deze prototypes concreet vormgegeven met behulp van UX design. Wij beschikken hiervoor zelf over ervaren designers. Tot in de kleinste details, alles in het digitale design wordt vooraf bedacht en ontworpen, rekening houdend met alle toepassingen en devices. Zo vormt zich een volledig vastgelegd digitaal design die als blauwdruk geldt voor het daarop volgende development proces.

'Elke gebruikerservaring moet een genot zijn'.

We use cookies to personalize content and to analyze our traffic. Please decide if you are willing to accept cookies from our website.