Loading

Proudly part ofSycade Group

Proudly part of Sycade Group
OKE Online als e-commerce specialist onderdeel van

A dedicated family
of IT specialists
Met genoegen kunnen wij meedelen dat OKE Online vanaf 1 december 2019 verder gaat onder de vlag van Sycade Group. Wij verwachten met deze stap onze dienstverlening nog verder te optimaliseren en zien voor de toekomst samen veel perspectief als het gaat om onze digital mindset.

Waar OKE Online ruim zeven jaar geleden opgericht is met de gedachte om ondernemers online naar een hoger niveau te brengen met websites & webshops, hebben we bewezen dat we dit stadium ruim voorbij zijn gegroeid. Naast het ontwikkelen van online oplossingen zijn wij een weg ingeslagen waarbij wij klanten volledig ontzorgen op het gebied van digitale innovatie.

Samen het verschil maken

Onder Sycade Group zal OKE Online zich verder gaan ontwikkelen als toonaangevend digital agency met de focus op de werkgebieden: digital strategy, digital design, digital development en digital partnership.

Sycade Group is een strategische partner voor bedrijven die een raakvlak hebben met IT binnen de Nederlandse markt. Bedrijven welke deel uitmaken van Sycade Group zijn: Smart Industry Consultants, Sycade, NoRework. Daarnaast participeren ze in Tringl, SpiChaser en Shippa. Samen delen zij één visie: De beste en meest innovatieve speler zijn in hun markt. Een visie waar wij ons als OKE Online graag bij aansluiten.

Focus op de toekomst

De belangrijkste beweegredenen voor deze stap zijn: het feit dat we dezelfde doelgroep bedienen, met OKE Online op deze manier meer armslag hebben waarbij we onze groei ambities waar kunnen maken en dat we als onderdeel van Sycade Group nu totaaloplossingen kunnen bieden aan onze klanten.

In het voorjaar van 2020 hopen wij ons nieuwe kantoor in Genemuiden te betrekken. Een kantoor waar ruimte is voor groei en onze klanten nog beter kunnen bedienen. Stay tuned!

We use cookies to personalize content and to analyze our traffic. Please decide if you are willing to accept cookies from our website.