Loading

OKE OnlineKantoor

OKE Online Kantoor
OKE Online is verhuisd!

Een nieuw kantoor
in tapijtstad Genemuiden

Het is ruim 8 jaar geleden dat Klaas Eenkhoorn de stap zette om te gaan ondernemen. OKE Online werd een feit, vanaf de zolderkamer. Niet veel later werd er binnen het familiebedrijf van zijn vader een werkplek gecreëerd, zodat ook klanten ontvangen konden worden. Na een korte periode kreeg hij de mogelijkheid om een kantoorruimte te huren bij Prestige, het regionale print- en signbedrijf. Na een zestal mooie jaren, was het tijd voor de volgende stap. Een nieuw kantoor. De plek waar OKE Online door kan groeien, en ambities waar kan maken.
Met de zoektocht naar een nieuw kantoor werd bewust gezocht binnen de grenzen van Genemuiden. De plek waar wij ons als ondernemers thuisvoelen. Tussen de fabrieken en groothandels. welke een belangrijk onderdeel zijn binnen het netwerk van OKE Online. Genemuiden kenmerkt zich door de enorme tapijtindustrie (60% van de totale Nederlandse productie), welke wij met veel plezier helpen te digitaliseren.

in Mei 2020 betrok OKE Online het nieuwe kantoor. Een moderne uitstraling, open ruimtes en voorzien van alle gemakken. Van comfortabele werkplekken tot gezellige zithoeken. Een plek waar werk en plezier samenkomen. Alleen zó kunnen we als team de mooiste resultaten behalen. De nieuwe locatie geeft OKE Online de mogelijkheid om verder te ontwikkelen richting de toekomst. Een fijne werkplek om verder te bouwen aan e-commerce oplossingen voor onze klanten. 

Ons nieuwe adres: Spoelstraat 7b, 8281 JT Genemuiden

We use cookies to personalize content and to analyze our traffic. Please decide if you are willing to accept cookies from our website.